Ruilen & Retourneren

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@akokkrijthe.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren mits vooraf gemeld via info@akokkrijthe.nl.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappen product ruilen/retourneren

  1. Voordat u uw bestelling naar ons retour stuurt, laat u ons via info@akokkrijthe.nl weten wat u retour wilt sturen óf wilt ruilen en waarvoor.
  2. Bereid uw product voor op de terugzending:
  • Pak het product goed en stevig in.
  • Gebruik het liefst de originele verpakking.
  • Bij retour: voor een snelle afhandeling vermeldt uw naam en rekeningnummer op het retourformulier en doe die bij de doos in.
  1. Stuur het pakketje terug via een PostNL-punt bij u in de buurt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.